OstseeSurf

surfen und kiten auf der Ostsee

Posted by andreas Kommentare deaktiviert für Windsurf Cup 2012 wieder vor Boltenhagen

Das Revier an der „Weißen Wiek“ vor Boltenhagen ist auch in diesem Jahr Austragungsort eines hochkarätigen Surf-Events. Vom 15.06. – 17.06.2012 wird im Ostseebad Boltenhagen  ein Wettbewerb des Deutschen Windsurf Cups ausgetragen.

15.06. – 17.06. DWC Boltenhagen 1,00 Racing
Slalom
Freestyle*
NoR 

 

 

07.09. – 09.09. DWC Kühlungsborn  1,00 Racing
Slalom
Wave*
Freestyle*
NoR
categories: Surf

Comments are closed.

Östersjön är ett unikt bräckvattenhav med många ansikten. Från salta sandstränder i söder, längs myllrande skärgårdar upp till Bottenvikens älvmynningar och höga kuster. Men tillståndet för vårt gemensamma innanhav är allvarligt. Övergödning, utsläpp och överfiskning hotar det marina livet och mångfalden.